Φεβ 17 2015

Εκδήλωση δικτύωσης (Networking Event) του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Τεχνολογίας & Ανθρωπίνων Πόρων (ΙΑΤΑΠ)

 

Εκδήλωση δικτύωσης (Networking Event) του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Τεχνολογίας
& Ανθρωπίνων Πόρων (ΙΑΤΑΠ)

 

 

Εκδήλωση δικτύωσης (Networking Event) διοργανώνει το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Τεχνολογίας & Ανθρωπίνων Πόρων (ΙΑΤΑΠ), την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015 στις 18:00, στο συνεδριακό κέντρο του Επιμελητηρίου Δράμας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του έργου “TRANSNATIONAL INITIATIVE FOR GUIDANCE OF GRADUATED AND ENTREPRENEURSHIP” με ακρωνύμιο “TRIGGER”, το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα- Βουλγαρία 2007-2013» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάπτυξης και Εθνικούς Πόρους της Ελλάδας και της Βουλγαρίας.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η δικτύωση, ο προσανατολισμός και η ενημέρωση των συμμετεχόντων καθώς θα παρουσιαστούν επίκαιρα θέματα με σκοπό την καλύτερη τοποθέτηση των ωφελουμένων στην αγορά εργασίας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση των δράσεων υποστήριξης νεοφυών επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Δράμας και επιτυχημένοι νυν και δυνητικοί επιχειρηματίες θα μοιραστούν μαζί μας την εμπειρία του επιχειρείν. Εκπρόσωπος του ΚΕΠΑ θα αναπτύξει τις εμπειρίες από την εφαρμογή προγραμμάτων για τους νέους και θα αναλυθούν οι δυνητικοί τομείς κοινών επιχειρηματικών δράσεων από τον εκπρόσωπο του Συνδέσμου Βουλγαρικών Βιομηχανιών.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και κλιμάκιο με τους ωφελούμενους του έργου TRIGGER από την Βουλγαρία δίνοντας έτσι τη δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών με τους ωφελούμενους του έργου στην Ελλάδα και την ευκαιρία να συζητηθούν πρακτικά ζητήματα που θα δώσουν ώθηση στην απασχόληση.

Μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ Λίγα λόγια για το έργο: Το έργο αφορά στην υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης δέσμης ενεργειών, οι οποίες θα έχουν σαν τελικό αποτέλεσμα την ένταξη στην αγορά εργασίας και την ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης 200 νέων αποφοίτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε Ελλάδα και Βουλγαρία. Το έργο στοχεύει πρωτίστως στην αξιοποίηση του πολύτιμου ανθρώπινου δυναμικού της περιοχής των δύο χωρών στην αγορά εργασίας, μέσα από τη δικτύωση και τη συνεργασία μεταξύ των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και της επιχειρηματικής κοινότητας, δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες για τους νέους και τις γυναίκες στην αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του έργου: www.thetrigger.eu ή επικοινωνήστε μαζί μας

Ινστιτούτο Ανάπτυξης Τεχνολογίας & Ανθρωπίνων Πόρων (ΙΑΤΑΠ)

Παλαιολόγου & Θέμιδος 2

Τ.Κ. 66100 ΔΡΑΜΑ

Τ: 25210 55434 – F: 25210 55435 – Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.