Οκτ 16 2014

Innovation 2014

 

 

 TRIGGER logo small

 

Με στόχο την ανάδειξη του Σχεδιασμού (Design) στη μεγιστοποίηση της απόδοσης μίας επιχείρησης για την ικανοποίηση του τελικού χρήστη των προϊόντων ή της υπηρεσίας της, μέσω τη χρήσης μη τεχνολογικών καινοτομικών εργαλείων και διαδικασιών, το Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (Κ.Ε.Π.Α.), το Goethe-Institut, το BritishCouncil και η Μητροπολιτική Αναπτυξιακή Θεσσαλονίκης A.E., με την υποστήριξη του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας συνδιοργανώνουν την Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014, στις 10:30 π.μ., στις εγκαταστάσεις του Goethe-Institut (Βασ. Όλγας 66. Θεσσαλονίκη) την ημερίδα «Innovation ID 2014».

Η ημερίδα απευθύνεται στους επιχειρηματίες, στα στελέχη και στο προσωπικό όλων των μικρο-μεσαίων επιχειρήσεων, καθώς και στους επιχειρηματικούς και αναπτυξιακούς φορείς της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας, σε σπουδαστές, φοιτητές και ενδιαφερόμενους για τη μη τεχνολογική καινοτομία.

Το Design, αποτελεί μία διαδικασία, που βρίσκεται σε άμεση συσχέτιση με την καινοτομία και προϋποθέτει τη συνεργασία μεταξύ όλων των πόρων της επιχείρησης από τη σύλληψη της ιδέας ενός προϊόντος ή μία υπηρεσίας, έως την παραγωγή και την κατανάλωση του προϊόντος ή τη χρήση της υπηρεσίας.

Στην ημερίδα θα μιλήσουν Έλληνες και ξένοι ειδικοί σε θέμα σχεδιασμού επιχειρηματικών διαδικασιών. Στο τέλος της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί workshopμε πρακτικές εφαρμογές των εργαλείων του ServiceDesignToolkit που θα παρουσιασθεί στην διάρκεια αυτής.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους συνδιοργανωτές της ημερίδας:

  • ΚΕΠΑ: Σκουμπρίδου Χριστίνα, 231048000
  • Goethe-Institut: Καλόγηρος Άρης, 2310889611
  • British Council: Μελίδου Χρυσούλα, 2310378314