Οκτ 16 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Ανοιχτό Επιχειρηματικό Εργαστήριο (Open Lab) τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου στις 17:00, στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

 

 TRIGGER logo small

 Θεσσαλονίκη, 16/10/2014

Αξιότιμοι Κυρίες, Κύριοι,

Ανοιχτό Επιχειρηματικό Εργαστήριο (Open Lab) διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου στις 17:00, στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της ΤΕΧΝΟΠΟΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του έργου "TRANSNATIONAL INITIATIVE FOR GUIDANCE OF GRADUATED AND ENTREPRENEURSHIP" με ακρωνύμιο "TRIGGER",  το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα- Βουλγαρία 2007-2013» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάπτυξης και Εθνικούς Πόρους της Ελλάδας και της Βουλγαρίας.
Σκοπός του επιχειρηματικού εργαστηρίου είναι να λειτουργήσει ως καταλύτης και κόμβος συναναστροφής των ωφελουμένων του έργου με επιχειρήσεις, καταξιωμένους επιχειρηματίες, νέους επιστήμονες και ειδικούς με σκοπό να δοθεί η δυνατότητα επίλυσης ερωτημάτων, ανταλλαγής εμπειριών και επίλυσης πρακτικών ζητημάτων που θα δώσουν ώθηση στην απασχόληση και την οργανική ανάπτυξη επιχειρηματικών συνεργειών για την αντιμετώπιση της ανεργίας και την προώθηση της επιχειρηματικότητας στην τοπική κοινωνία.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα γίνει και η παρουσίαση των αρχικών επιχειρηματικών σχεδίων από τους ωφελούμενους του προγράμματος που φιλοξενούνται στην προθερμοκοιτίδα TRIGGER.
 
Λίγα λόγια για το έργο:
Το έργο αφορά στην υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης δέσμης ενεργειών, οι οποίες θα έχουν σαν τελικό αποτέλεσμα την ένταξη στην αγορά εργασίας και την ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης 200 νέων αποφοίτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε Ελλάδα και Βουλγαρία. Το  έργο στοχεύει πρωτίστως στην αξιοποίηση του πολύτιμου ανθρώπινου δυναμικού της περιοχής των δύο χωρών στην αγορά εργασίας, μέσα από τη δικτύωση και τη συνεργασία μεταξύ των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και της επιχειρηματικής κοινότητας, δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες για τους νέους και τις γυναίκες στην αγορά εργασίας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του έργου: www.thetrigger.eu  ή επικοινωνήστε μαζί μας
Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ)
ΒΕΠΕ Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης
ΚΤΙΡΙΟ Γ2 . Τ.Θ. 60526 Τ.Κ. 57001 ΘΕΡΜΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τ 2310 365130 - F 2310 365133 - E Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Την πρόσκληση της εκδήλωσης θα τη βρείτε εδώ.

 

Με εκτίμηση,

 

Θεόφιλος Μυλωνάς
Πρόεδρος ΣΕΠΒΕ